• Banner

Castle programovací karta Quick Field Car USB - 1
  • Castle programovací karta Quick Field Car USB - 1

Castle programátor Quick Field Car/USB

CC-010-0063-00
Taky nemáte rádi nepřehledné programování pomocí vysílače a notebook není po ruce? Jde to i jinak, nyní je zde karta Castle Quick Field Car!
1 343 Kč
S DPH
Počet
Na dotaz

  • Ochrana dat Ochrana dat
  • Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU. Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU.
  • Garance vrácení zboží Garance vrácení zboží
Popis

Taky nemáte rádi nepřehledné programování pomocí vysílače a notebook není po ruce? Jde to i jinak, nyní je zde Quick Field Link! Ten umožňuje měnit nejčastěji používaná nastavení v CAR regulátorech Castle a to vše stisknutím jediného tlačítka.

Skvělou zprávou je to, že lze kartu používat s aplikací Castle Link. Karta má USB vstup, která se zapojí do USB portu počítače. Regulátor či jiné zařízení Castle se připojí ke kartě. Aplikací pro PC Castle Link pak můžete nastavit veškeré parametry regulátoru. Karta v tomto případě plně nahrazuje USB adaptér Castle Link, navíc můžete nejčastější parametry nastavit bez použití PC. Aplikací Castle Link lze přehrát firmware karty a tím si zajistit její kompatibilitu i pro nové produkty Castle Creations.