• Banner

Traxxas bílá lithiová vazelína 5ml - 1
  • Traxxas bílá lithiová vazelína 5ml - 1

Traxxas bílá lithiová vazelína 5ml

TRA5148

Lithiová vazelína slouží pro mazání ložisek či převodů serv. Odpuzuje vodu a vlhkost, nezpůsobuje korozi, má vynikající antioxidační účinky, široký rozsah provozních teplot, velmi dobrou adhezi ke…

99 Kč
S DPH
Počet
Skladem

  • Ochrana dat Ochrana dat
  • Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU. Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU.
  • Garance vrácení zboží Garance vrácení zboží
Popis

Lithiová vazelína slouží pro mazání radiálních a axiálních ložisek či převodů serv.. Lithiovou vazelínu lze také použít pro mazání kuličkových diferenciálů a uzavřených převodů. Odpuzuje vodu a vlhkost, nezpůsobuje korozi, má vynikající antioxidační účinky, široký rozsah provozních teplot, velmi dobrou adhezi k materiálu a dlouhodobou mechanickou stabilitu. Před aplikací vazelíny doporučujeme odstranit veškerou předchozí vazelínu, která může obsahovat mikroskopické kovové části, které vznikají běžným opotřebováním dílů.

Lithiová vazelína je vynikající i pro mazání převodů serv - kovových i plastových!

Pro mazání diferenciálů nebo částí, které mohou přijít k bezprostřednímu styku s vodou (např. křížové klouby), jsou vhodnější silikonové oleje/vazelíny.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: