• Banner

Aero-naut Triple Neo Thermic stavebnice - 1
  • Aero-naut Triple Neo Thermic stavebnice - 1
  • Aero-naut Triple Neo Thermic stavebnice - 2
  • Aero-naut Triple Neo Thermic stavebnice - 3
  • Aero-naut Triple Neo Thermic stavebnice - 4

Aero-naut Triple Neo Thermic stavebnice

AERO112805
Stavebnice větroně v rozsypu, s možností elektrifikace konverzní sadou pro elektromotor. Klasická celobalsová konstrukce, s motýlkovými ocasními plochami.
4 799 Kč
S DPH
Počet
Na dotaz

  • Ochrana dat Ochrana dat
  • Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU. Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU.
  • Garance vrácení zboží Garance vrácení zboží
Popis
Stavebnice větroně v rozsypu, s možností elektrifikace konverzní sadou pro elektromotor. Klasická celobalsová konstrukce, s motýlkovými ocasními plochami. Rozpětí: 2580mm, délka: 1200mm, váha: cca 980g (s 2sLiPo) cca 1050g (s 3s Lipo).

Úspěšné modely TRIPLE byly rozšířeny o novou verzi konstrukce trupu a nyní nabízejí ještě více možností kombinace trupu a křídel.
Trup Triple Neo se skládá z GRP trupu lodi a trubky z uhlíkových vláken, která slouží jako ocasní rameno.
Každý model lze postavit jako kluzák nebo jako elektrický kluzák.
K tomuto účelu je přiložena speciální šablona, ​​pomocí které lze snadno sejmout špici trupu.
Odklon motoru a boční tah jsou automaticky správně nastaveny.
Křídla jsou postavena pomocí žebrové konstrukce, mají průběžné borovicové nosníky a box s drážkami, takže montáž na jakoukoliv rovnou stavební desku je rychlá a snadná.
Odtoková hrana je také drážkovaná, takže poloha žeber nemůže nic pokazit.
To také umožňuje začátečníkům ve stavbě dřevěných modelů rychle vytvořit svůj vlastní dokonale postavený a dobře létající model.
Křídla jsou vyrobena z laserovaných dřevěných dílů. Všechny díly jsou přesně řezané a nevyžadují žádné přepracování.
Díky jednoduché a přesné konstrukci se hodnoty relevantní pro model, jako je V-shape nebo EWD, nastavují automaticky a není nutné je nastavovat ručně.
Všechna tři křídla lze libovolně připevnit k trupu bez jakýchkoli nástrojů, ale se silným magnetickým zabezpečením.
Rychlá výměna je tedy možná i na letišti. "Triple Neo speed" má rozpětí křídel cca 181 cm, jednoduchý tvar V a dlouhá křidélka. Profil má rovnou spodní stranu, což umožňuje rychlý let a vynikající klouzavou akrobacii.
EWD bylo oproti modelu „Triple speed“ v celodřevěném provedení mírně upraveno, aby byly možné ještě rychlejší lety. „Triple Neo R.E.S.“ má rozpětí křídel cca 200 cm a vyšší tvar V než „Triple thermal“. Model se ovládá pouze směrovkou, výškovkou a spoilery.
"Triple Neo thermal" má rozpětí křídel cca 258 cm a je vybaveno křidélky a spoilery. Profil je určen pro termické lety a dává modelu vynikající letové výkony.
Na tuto novou verzi pasují i ​​křídla trojité řady s dřevěným trupem.
Modelová stavebnice obsahuje všechny laserem vyřezávané dřevěné díly pro stavbu křídel a ocasních jednotek, bílý GRP trup a bílý překryt kabiny, známý aero-naut Depron skluz, borové nosníky, táhla kormidla a bowdeny, různé drobné díly.
Detailně ilustrované návody na stavění v osvědčeném 3D stylu aero-naut vedou k rychlému stavebnímu úspěchu.
Součástí sady je také vhodný spinner a středový díl pro skládací vrtule.
Nutný je také upínací kužel v závislosti na hřídeli motoru.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: KAV8010

Značka: Kavan

Mini Beta kluzák 700mm

Jednoduchý celobalsový kluzák o rozpětí 700mm z laserem vyřezávaných dílů - ideální pro seznámení se základy stavby modelů letadel. Konstrukce počítá s možností instalace miniaturního přijímače a…

Cena 479 Kč
Zobrazit
Na dotaz

Kód: KAV02.8020

Značka: Kavan

RESCO větroň kit 1990mm

Stavebnice vysokovýkonného termického větroně o rozpětí 1990mm kategorie F3-RES 2M v rozsypu. Velmi lehká klasická celobalsová konstrukce, trup s gondolou z balsy a lehké překližky s uhlíkovým…

Cena 3 830 Kč
Zobrazit
K odeslání do 3-5 dnů

Kód: KAV02.4316

Značka: Kavan

Der kleine Falke - větroň A1 (F1H) 1240mm

Stavebnice volně létajícího větroně A1 (F1H) „Der kleine FALKE“ o rozpětí 1240 mm s možností instalace RC ovládání a pohonné jednotky s elektromotorem. Celobalsový model z laserem vyřezávaných dílů s…

Cena 1 430 Kč
Zobrazit
K odeslání do 3-5 dnů

Kód: KAV02.8022

Značka: Kavan

KAVAN Mirai V-tail větroň kit 1995mm

Stavebnice vysokovýkonného termického větroně/motorového větroně o rozpětí 1995 mm pro pohon 150–200W střídavým elektromotorem s motýlkovými ocasními plochami. Velmi lehká klasická celobalsová…

Cena 4 694 Kč
Zobrazit
K odeslání do 3-5 dnů