• Banner

  • Nové

Dětské kolo Dino Bikes

DB-412UL

Dětské kolo - 12" zelené, sportovní kolo pro malé závodníky. Kola mají plastový ráfek s plnou pneumatikou, proto netřeba kola dohušťovat.

1 900 Kč
S DPH
Počet
Skladem

  • Ochrana dat Ochrana dat
  • Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU. Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU.
  • Garance vrácení zboží Garance vrácení zboží
Popis

Zelená barva je šik. Italské Dino Bikes vám představuje kolo kde je přední čelisťová brzda, stálý převod a nesmí chybět ani pomocné kolečka.

Dětské kolo - 12" zelené, sportovní kolo pro malé závodníky. Kola mají plastový ráfek s plnou pneumatikou, proto netřeba kola dohušťovat.

Velikost kola 12"

U dětí je třeba dbát na správný výběr výšky kola. Na příliš malém, nebo naopak příliš velkém kole, se děti necítí dobře a může to ovlivnit jeho vztah k cyklistice. Děti rychle rostou, proto volte raději bicykl o něco větší, ale držte se doporučených výšek u jednotlivých kol. Více informací naleznete v článku "Jak vybrat dětské kolo".

Nastavitelné sedátko

Výšku sedátka jednoduše nastavíte do ideální polohy podle výšky Vašeho dítěte a každý rok můžete sedátko zvyšovat podle toho jak povyroste. Sedátko je polstrované a zajišťuje pohodlnou jízdu.

Stály převod bez volnoběhu

Kolo pro děti je vybaveno stálým převodem bez volnoběhu, jako se používá u tříkolky, ten je vhodný pro nejmenší děti, při malých rychlostech. Při šlapání dopředu jedete do předu, šlapáním dozadu, jedete vzad.

Výkonné brzdy

Dětská kola Dino Bikes jsou dodávaná s kvalitními a již seřízenými brzdami. Výrobky se také pyšní certifikáty německé TÜV, kola jsou tedy považována za naprosto bezpečná a odpovídající nejpřísnějším evropským normám.

Přídavná kolečka

Přídavná balanční kolečka jsou určeny pro děti učící se držet rovnováhu. Kolečka lze jednoduše z dětského kola demontovat, poté co se dítě dostatečně zdokonalí.

Praktické blatníky

Blatníky z kvalitního tvrdého, ale pružného plastu, poskytují perfektní ochranu před vodou a blátem. Pevné uchycení blatníků k rámu, odolné vůči nárazům.

Protiskluzové šlapátko

Kvalitně provedené pedály s ložisky a odrazkami, jsou oboustranně osazeny protiskluzovými vroubky, zajištující jistý nášlap za všech podmínek.

Nosnost

Všechny dětská kola Dino Bikes jsou důkladně testována a splňují Evropské normy.

Hi-ten ocelový rám

Rám kola pro děti je vyroben z velmi pevné, odlehčené Hi-ten oceli. Ta zajišťuje maximální pevnost a bezpečnost kola a při prudkých nárazech.

Kvalitní Italský výrobce