• Banner

Elektronický spínač Absima pro ovládání navijáku - 1
  • Elektronický spínač Absima pro ovládání navijáku - 1

Elektronický spínač Absima pro ovládání navijáku

2320136
Kód výrobku: 2320136 Univerzální elektronický spínač pro ovládání navijáků třetím kanálem z vysílače. Třetí (nebo jiný další) kanál může být ovládaný jak tlačítkem, tak jedno, dvou nebo…
385 Kč
S DPH
Počet
Skladem

  • Ochrana dat Ochrana dat
  • Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU. Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU.
  • Garance vrácení zboží Garance vrácení zboží
Popis

Univerzální elektronický spínač Absima pro ovládání navijáků třetím kanálem z vysílače

Pomocí tohoto elektronického spínače lze ovládat elektrické navijáky z vysílače třetím kanálem (nebo jakýmkoliv jiným volným kanálem na vašem vysílači).
Třetí (nebo jiný další) kanál vysílače může být ovládaný jak tlačítkem, tak jedno, dvou nebo třípolohovým spínačem, funguje se všemi variantami. V případě tlačítka, stiskem odvíjí, při povolení se zastaví, dalším stiskem navíjí, při povolení zastaví .... V případě třípolohového ovládacího prvku, funguje standardně, tzn. ve středové poloze se naviják netočí, v jedné krajní poloze odvíjí, v druhé krají poloze navíjí.
 
Řídící jednotka je zapojena mezi naviják a přijímač. Naviják je pak napájen přímo z přijímače. Je možno použít nejen pro ovládání navijáků, ale i jiných malých elektromotorů s odpovídajícím napájecím napětím a proudovým odběrem max do 1A.
Nelze použít pro ovládání osvětlení (mění polaritu výstupního napětí)!
 
 
16 dalších produktů ve stejné kategorii: