• Banner

Bittydesign Revolver - víceúčelová airbrush pistole s 0,3/0,5/0,8mm tryskou - 1
  • Bittydesign Revolver - víceúčelová airbrush pistole s 0,3/0,5/0,8mm tryskou - 1
  • Bittydesign Revolver - víceúčelová airbrush pistole s 0,3/0,5/0,8mm tryskou - 2
  • Bittydesign Revolver - víceúčelová airbrush pistole s 0,3/0,5/0,8mm tryskou - 3
  • Bittydesign Revolver - víceúčelová airbrush pistole s 0,3/0,5/0,8mm tryskou - 4

Bittydesign Revolver - víceúčelová airbrush pistole s 0,3/0,5/0,8mm tryskou

BDAIR-116B22
Víceúčelová dvojčinná stříkací pistole určená pro začátečníky i profesionály. Vyniká přesností i schopností rychle zakrývat větší plochy.
1 910 Kč
S DPH
Počet
K odeslání do 3-5 dnů

  • Ochrana dat Ochrana dat
  • Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU. Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU.
  • Garance vrácení zboží Garance vrácení zboží
Popis
Víceúčelová dvojčinná stříkací pistole určená pro začátečníky i profesionály. Vyniká přesností i schopností rychle zakrývat větší plochy.

'Revolver' Trigger airbrush Dual-action


Airbrush, který denně používáme v naší dílně pro lakování všech našich RC karoserií. Snadné použití, přesnost a možnost rychle pokrýt středně velké plochy karoserie dělají z Revolveru "must have" vybavení pro lakování jakékoliv karoserie.  

Pohodlná rukojeť a dávkování barvy díky spoušti dělají z tohoto airbrushe skutečně nepostradatelný pracovní nástroj, jehož používání je podstatně jednodušší než u jiných "tradičních" dvojčinných pistolí.
Je vhodný především při práci na středně velkých až velkých plochách s větším množstvím barvy, ale díky 0,3mm trysce je se hodí i pro nejjemnější detaily.

Součástí setu jsou doplňkové sady trysek/jehel 0,5 mm a 0,8 mm.
Je vybaven redukcí 1/8~1/4 a 1,8m vzduchovou hadicí.

Připojte všechny díly a naplňte barvu do kelímku. Jednoduše stiskem spouště nastříkejte požadovaný efekt; nastavením šroubu v zadní části pistole lze měnit velikost rozprašování a nastavovacím šroubem, který je před spouští, lze nastavit velikost výstupu vzduchu.

MULTIFUNKČNÍ AIRBRUSH SET: Vhodný pro začátečníky i profesionály. Tento set se snadno používá a je ideální pro RC hobby projekty, automobilovou grafiku, plastikové modely, body art, design dortů, kosmetické aplikace, železniční modely a mnoho dalších.

Mohlo by vás také zajímat

Kód: SM2291

Značka: SPARMAX

Mini kompresor Arism Mini

Nejnovější SPARMAX kompresor pro modelářské stříkací pistole s ruční regulací pracovního tlaku (0-45psi), držákem na airbrush a spirálovou tlakovou hadicí (2 m). Hlučnost cca 50 dB.

Cena 3 542 Kč
Zobrazit
K odeslání do 3-5 dnů

Kód: SM2296

Značka: SPARMAX

Kompresor TC-610H Plus

Kompresor s vestavěnou tlakovou nádobou v nádherném kovovém pouzdře s madlem pro snadnou manipulaci. Redukční ventil tlaku, dva držáky na airbrush pistole.

Cena 7 190 Kč
Zobrazit
K odeslání do 3-5 dnů

Kód: SM2301

Značka: SPARMAX

Kompresor ARISM VIZ

Kompresor pro každodenní použití s redukčním ventilem tlaku s jemným nastavováním, patentovaná technologie SMART STOP a držák na airbrush pistolku. Velmi nízká hlučnost, hmotnost jen 2,5 kg.

Cena 6 230 Kč
Zobrazit
K odeslání do 3-5 dnů
11 dalších produktů ve stejné kategorii: