• Banner

Mtroniks Digi-Sound 5c V12 Race

500906141

Mtroniks Digi-Sound 5c V12 Race

1 659 Kč
S DPH
Počet
Na dotaz

  • Ochrana dat Ochrana dat
  • Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU. Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU.
  • Garance vrácení zboží Garance vrácení zboží
Popis

DigiSOUND5csc nový modelářský zvukový modul od Mtroniks je první 100% vodotěsný zvukový modul, který je navržen tak, aby Váš model vydával realistický zvuk! Zvukový modul nevyžaduje žádné programování nebo nastavení, přístroj je dodáván předinstalovaný a připraven k instalaci do modelu. Přístroj je dodáván s vestavěným zesilovačem, kabeláží a dokonce 50.0mm velkého vodotěsného reproduktoru!
Můžete jednoduše nainstalovat jednotku do modelu a je to! Nejsou nutné žádné další programovací fáze nebo složité nastavení, opravdu stačí připojit a jet! 

DigiSOUND zvukový modul pro rc auta je možné napájet ze 6.0 - 12.0V

Tato verze digiSOUND přichází s předinstalovaným zvukem závodních aut s přímými změnami při přeřazování  nahoru a dolů v závislosti na otáčkách elektromotoru!

Kliknutím na níže uvedený odkaz Vám umožní slyšet záznam jednotky mtronics digisound V8. Poznámka: Tento záznam byl vytvořen s použitím standardního reproduktoru, s dodávaným reproduktorem, který je součástí balení setu bude kvalita zvuku výrazně realističtější. Kvalita zvuku závisí na reproduktorech na vašem počítači které nemusí poskytnout přesné vyjádření vysoce kvalitního zvuku, který získáte od digiSOUND systému. Záznam je pouze pro poskytnutí představy o zvuku, který lze očekávat.

Podrobná specifikace modulu a reproduktor

Modul výkon: 1,5 W RMS@7.2V (4 ohmy), zkreslení typicky 0,1%

5 wattů RMS @ 12V (4 ohmy), zkreslení typicky 0,1%

Reproduktor hodnocení: 1.0 wattů RMS (8 ohmů), je možné spustit 2 reproduktory (7,2 paralelní aplikace)

Dodávka vč. reproduktoru 1,0 W RMS, 8ohms. Ty jsou určeny pro napájení 7.2V. Do modelu můžete zapojit až 2 reproduktory paralelně (viz obrázek 2 reproduktorů umístěných v zadní části karoserie trucku, je to nejlepší způsob, jak připojit 1 nebo 2 reproduktory do RC karoserie. Vezměte prosím na vědomí, že součástí balení je pouze 1 reproduktor, přídavné reproduktory jsou k dispozici na objednání, dodávaný reproduktor plně využívá výkon zesilovače na 7.2V. Pokud se rozhodnete spustit zvukový modul s napájením z 12V, budete muset koupit výkonnější reproduktor nebo reproduktory z důvodu zvýšeného výkonu, který je od zesilovače k dispozici ve chvíli, kdy je napájen 12V.

Poznámky k výkonu reproduktoru.

50,0 mm velký reproduktor který je součástí vašeho modulu je vodotěsný, takže je bezpečný použití venku, měli byste vždy nainstalovat reproduktor do vhodného prostoru (vaší lexan karoserie) s cílem zajistit nejlepší výkon zpracování, frekvence a basy.


Poznámka ke kalibraci s plynem.

DigiSOUND zvukové moduly automaticky zjistí, zda je motor, který je připojen uhlíkový nebo střídavý .. Modul tyto motorové systémy sám rospozná po zapojení a prvním pohybu plynovou páčkou, je však nutné aby se první kalibrace prováděla správně, nejlepší je při prvním použití mačkat plynovou spoušť velmi pomalu až kolem 50% a pak se vrátit do neutrálu. Po tomto okamžiku můžete používat plynovou páču tak rychle jak jen budete chtít!!

http://www.mtroniks.net/resources/digiSOUND5ccircuitsample.MP3