• Banner

Přijímač Absima R4FS SVC 2.4GHz se stabilizací a telemetrií - 1
  • Přijímač Absima R4FS SVC 2.4GHz se stabilizací a telemetrií - 1

Přijímač Absima R4FS SVC 2.4GHz se stabilizací a telemetrií

2020021
Kód výrobku: 2020021 Přijímač Absima R4FS SVC 2.4GHz se stabilizací a telemetrií. Kompatibilní s vysílačem Absima CR4T Ultimate
975 Kč
S DPH
Počet
Skladem

  • Ochrana dat Ochrana dat
  • Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU. Možnost výběru alternativních dopravců dle Vašich potřeb. Dodání zboží do celé EU.
  • Garance vrácení zboží Garance vrácení zboží
Popis

Přijímač Absima R4FS SVC 2.4GHz se stabilizací a telemetrií

SVC -  "S"mart "V"ehicle "C"ontrol.

Přijímač s integrovaným stabilizačním systémem. Aktivně stabilizije auto v podélném směru, tzn. vyrovnává boční smyky, resp. přetáčení kol ze strany na stranu při prudkém rozjezdu a v zatáčce. Systém pracuje s řízením i s plynem, řízení aktivně rovná auto do podélného směru a zároveň při vybočení ubírá plyn. Míru automatického zásahu do řízení i plynu lze plynule nastavit. Nastavení je 0-100%. Je možné nastavit automatickou korekci pouze plynu nebo jen řízení. Stabilizaci je možné úplně deaktivovat. Veškeré nastavování citlivosti, aktivace/deaktivace se provádí z vysílače přes položku v menu S.V.C. Nastavení stabilizace z vysílače je možné pouze u poslední verze softwaru vysílače (1.0.9.2 z 02-06-2017). Pokud máte starší verzi a chcete mít možnost pracovat se stabilizací pak je nutné provést aktualizaci softwaru vysílače na uvedenou verzi. Návod na aktualizaci softwaru vysílače najdete zde.

Technické parametry
počet kanálů: 4
Systém/modulace: A.F.H.D.S. 2A 2,4GHz
Napájecí naětí: 4.0 - 6.5V DC
Rozměry: 37x30x12mm
Hmotnost: 12g
Kompatibilní s RC soupravou Absima CR4T Ultimate

16 dalších produktů ve stejné kategorii: